Kategóriák

 

Közbeszerzés

A közbeszerzéseket a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) átfogóan szabályozza. E jogszabály határozza meg, hogy mely szervezetek milyen beszerzéseik során kötelesek közbeszerzési eljárást lefolytatni, továbbá azt is, hogy mikor milyen típusú közbeszerzési eljárás alkalmazható.

AZ AP-OFFICE Kft. fontos üzleti törekvése, hogy a 2015. évi CXLIII. törvény hatálya alá tartozó ajánlatkérők közbeszerzési eljárásain megjelenjen és az Intézmények igényeinek leginkább megfelelő műszaki ajánlattal segítse árubeszerzésüket.

Cégünk szerződésállományának hangsúlyos részét közbeszerzési eljárások során megkötött szerződések teszik ki.

Cégünk vezető munkatársai és üzletkötőink 2004 óta vesznek részt közbeszerzési eljárásokban. Ez idő óta folyamatosan nyomon követik a törvényi változásokat, így a törvény szabályozás aktualitásainak megfelelően teszik meg ajánlataikat és vállalják a megkötött szerződések törvényes teljesítését.

Az AP-Office Kft. elfogadta a Közbeszerzési Etikai Kódexet. Társaságunk szerepel a Közbeszerzési Hatóság oldalán közzétett Közbeszerzési Etikai Kódexhez csatlakozottak listáján.

Minden évben több alkalommal részt veszünk a Diamond Top Consult Kft által szervezett konferenciákon és szakmai előadásokon, ezzel is biztosítva, hogy cégünk a közbeszerzési szabályozásoknak megfelelően minden esetben érvényes és Ajánlatkérő számára kielégítő pályázatot nyújtsunk be.

A több mint 20.000 árucikkből álló termékválasztékunkban az intézményi igényeket 100%-ban lefedő terméklistával rendelkezünk, mely áruk minden paraméterében megfelelnek az állami normatívában előírt műszaki feltételeknek.

Cégünk állandó résztvevője a központosított közbeszerzési eljárásoknak.

Az AP-OFFICE Kft által vezetett konzorcium jelenleg is érvényes keret megállapodással rendelkezik a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósággal Nyomat előállító eszközök tárgyában. 

Közbeszerzésekkel kapcsolatos kérdése esetén keressen minket a kozbeszerzes@apoffice.hu e-mail címen, vagy telefonszámaink bármelyikén ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.